گوگل سرویس Panoramio را حذف می‌کند

برنامه اشتراک گذاری عکس  محور پانورامیو گوگل  که در سال 2007 عرضه شد حالا به سرنوشت سرویس‌هایی چون گوگل ریدر در آمده و  تا چهارم ماه نوامبر ( 14 آبان)  حذف خواهد شد. 

برای مدت زیادی، گوگل از طریق برنامه پانورامیو، سرویس های گوگل مپ و گوگل ارث خود (Google Map Google Earth) را به کمک  عکس های گرفته شوده توسط عموم کاربران، تقویت می کرد. عکسهایی که کاربران روی پانورامیو می‌گذاشتند روی گوگل مپ و گوگل ارث نشان داده می‌شد  اما حالا با عرضه قابلیت “آپلود عکس” برای نرم افزار نسخه موبایل گوگل مپ، دیگر احتیاجی به پانورامیو احساس نمی کند.

گوگل سال 2014 نیز تلاش کردبه عمر پانورامیو  خاتمه دهد اما کاربران این برنامه با ارائه درخواستی از گوگل تقاضا کردند همچنان برنامه را باز نگه دارد اما این بار ظاهرا تصمیم نهایی گرفته شده است.

گوگل در ایمیلی به کاربران پانورامیو در مورد حذف این برنامه این گونه توضیح داد:

“امروز با وجود ابزار های آپلود عکس گوگل مپ و همچنین وجود برنامه راهنماهای محلی(Local Guides Program) ، تمامی کابران ما می توانند عکس های خود را به راحتی در یکی از بزرگترین شبکه های فعال در این زمینه به اشتراک بگذارند . به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم برنامه پانورامیو را حذف کنیم زیرا دیگر نیازی به ان احساس نمی شود.”

سال گذشته و بعد از اینکه گوگل تصمیم گرفت بیشتر از زمان تعیین شده برای تعطیلی پانورامیو ،  آن را باز نگه دارد اعلام کرد که برنامه پانورامیو باید مجددا مورد تجدید نظر قرار بگیرد تا بتواند راه حل جامع تری برای کاربران گوگل مپ ارائه کند.

گوگل از امروز از کاربران پانورامیو خواست تا از برنامه راهنماهای محلی نقشه گوگل استفاده کرده و از این به بعد عکس های خود را مستقیما به روی گوگل مپ بارگذاری کنند.

گوگل همچنین راه حلی برای آن دسته از کاربرانی که اکانت های پانورامیوی خود را با گوگل پلاس مرتبط کرده بودند نیز ارائه کرده و به طور اتوماتیک تصاویر گرفته شده کاربران را به آلبوم آرشیو گوگل انتقال میدهد(Google Album Archive) .کاربران پانورامیو همچنین می توانند تا یک سال از تاریخ 4 نوامبر به عکس های اکانت خود دسترسی داشته باشند.

برخلاف تصور، کاربران فعال پانورامیو که سالهای سال ، ساعت ها وقت در این برنامه و برای آپلودعکس صرف کرده بودند، زیاد از این خبر خوشحال نیستند و به هر شیوه ایی من جمله در گروهی در Google Group نارضایتی  خود را از این اقدام گوگل اعلام کرده‌اند.

 

مرتبط : 

حق ویرایش برای کاربران گوگل مپ

چگونه نقشه گوگل محله‌مان را کامل کنیم؟